Sven Versteeg slaat met nieuwe single ‘Dit Leven’ nieuwe weg in


Na ruim 2 jaar brengt Sven Versteeg een nieuwe track uit op het Cornelis Music label. Een uptempo plaat met een echt live gevoel over beseffen wat je eigenlijk hebt en wilt in het leven na een lastige tijd. “Het is anders dan wat mensen van mij zouden verwachten, maar dit is precies de muziek die ik graag wil maken,” aldus Sven.

Afgelopen twee jaar kwam ook voor Sven alles stil te staan. Door deze tijd kwam hij erachter wat hij eigenlijk wil en wat bij hem past in het leven. Zo ook de muziek die hij wil uitbrengen. 
Jan Rooymans, Tjeerd van Zanen en Paul Sinhaschreven ‘Dit leven’ en dat sloot perfect aan bij wat Sven voor ogen had. Sven: “De melodie en de tekst van het liedje deden mij gelijk beseffen dat dit precies past bij wat ik zelf zo graag wil maken: muziek met een live bandgeluid.”

Door het team werd alles uit de kast gehaald om er een topproductie van te maken. Zo speelde LeanRobbemont de drumpartijen in, tekende Clemens Blacquière voor de gitaren, Jan Rooymans voor de toetsen en werd zelfs vanuit Amerika de bas ingespeeld door Wijnand Jansveld. “Deze plaat heeft mede door corona een tijdje op zich laten wachten,“vertelt Sven “maar dat komt ook omdat we het beste van ons willen laten zien en dat kost nu eenmaal tijd.’

Sven hoopt met deze plaat aan de luisteraar mee te geven dat ook als je keer op keer tegenslagen hebt, je er altijd sterker uitkomt. Sven: “Ik ben heel blij dat ik weer een nieuwe plaat mag presenteren, misschien wat anders dan dat mensen van mij zouden verwachten, maar ik ben daardoor nog nieuwsgieriger naar de reacties van iedereen.”

De nieuwe single Dit Leven van Sven Versteeg is vanaf 17 juni 2022 te streamen en te downloaden via alle bekende platforms.